DA GIGI PIZZA & PASTA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1418 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Gigi Pizza & Pasta. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 19:57 Heerlijk, super pizza’s en aardige bezorger!
19 mei 2024 om 20:42 Zoals altijd was het weer heerlijk!
18 mei 2024 om 20:47 De pizza was heerlijk en warm bezorgd maar het wachten duurt wel een tijdje.
18 mei 2024 om 19:22 Wij bestellen hier vaker en krijgen altijd heerlijk te eten en super snel. Nou bestellen wij 2 ijsjes ter waarde van 6eu perstuk. Deze hebben wij helaas niet gekregen tijdens levering. Na bellen worden wij voor gemaakt voor leugenaars en kregen wij n
17 mei 2024 om 22:35 Constante kwaliteit
13 mei 2024 om 20:41 Bestelling precies op tijd, goed warm en erg lekker.
12 mei 2024 om 8:22 Kwaliteit goed alleen was de lasagne lauw en dus niet lekker. Gebeld 3 keer afgebroken en daarna niet goed opgelost,jammer vaste klant.
4 mei 2024 om 7:40 Beste pizza’s die er zijn!
27 apr 2024 om 21:29 Heel lekker en super snel bezorgd!
26 apr 2024 om 20:19 Eerste keer besteld, zeker niet de laatste. Beide pasta's waren erg lekker, goed gevulde porties. Op de kaas wordt niet bezuinigd! Aanrader!
24 apr 2024 om 19:43 Was toppie lekker en vers echt pizza moet zijn
24 apr 2024 om 14:43 De bruchettas waren erg lekker. De pizza was van lekker deeg gemaakt en het beleg smaakte erg vers! De pizza was snel bezorgd, dus we waren zeer tevreden.