DA GIGI PIZZA & PASTA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1435 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Gigi Pizza & Pasta. Meer weten? Ontdek meer

10 jul 2024 om 22:21 Pizza zijn mooi dun en goed belegd. Helaas niet alle pizza’s gesneden zoals ik wel gevraagd had. En er zat opeens rucola op een pizza magerita.
4 jul 2024 om 7:14 Dit was altijd onze favoriete pizzatent omdat de pizza's rijkelijk belegd waren. Maar niet langer :-( Toppings was zeer minimaal, en de smaak viel deze keer tegen. Nieuwe kok? Of shrinkflation? Dit is te minimaal om te accepteren.
30 jun 2024 om 6:42 Prima Lasagne
29 jun 2024 om 19:50 Alleem de bezorger reed met piepende banden de straat in en uit, zelfs verderop in de wijk hoorde we mog piepende banden en de auto hard optrekken. Geen goede reclame voor dit bedrijf!
24 jun 2024 om 0:47 Dat ik eerste - keer bij deze bedrijf een menu besteld, maar helaas bestelling niet compleet bezorgd, dat had ik echter niet verwacht, weer een ervaring rijker zullen we maar zeggen , bijzonder jammer !
21 jun 2024 om 20:08 Mooie dunne krokante bodem en krokante kortsjes. Ingrediënten van goede kwaliteit en goed belegd
12 jun 2024 om 19:36 Altijd goed
10 jun 2024 om 7:42 Altijd erg goed. Alles wordt vers gemaakt dus duurt bezorgen langer echter is het dat meer dan waard.
9 jun 2024 om 21:46 Bestelde ruim op tijd, zou 30 min duren maar werd bijna 2 uur, jammer. Ondanks dat er zeer waarschijnlijk een opmerking volgt dat het "zondag altijd langer duurt" is het nog steeds bizar. Gooi dan je site dicht als te druk is.
5 jun 2024 om 20:15 Top !!!
25 mei 2024 om 20:44 Heerlijke grote pizza’s.
25 mei 2024 om 20:25 Heerlijke pizza, goed warm en volgens planning bezorgd.